Vrienden van de Wijngaard

Vrienden van de Wijngaard

CORONA Support

In deze vreemde tijden hebben we de mogelijkheid uitgebreid om van al onze wijnen te kunnen genieten en tegelijkertijd Onze Wijngaard te steunen.

Voor € 250,00 kun je 10 Druivenstokken op afstand adopteren voor 1 jaar, wij zorgen ervoor, jij krijgt er 12 flessen wijn voor in 2 leveringen, één nu gratis opgestuurd en één af te halen zodra dat weer mag, dan kun je meteen de wijngaard bekijken ! Daarnaast ben je dan meteen Vrienden van de Wijngaard voor 2 personen en ben je welkom op al onze activiteiten. De eerste activiteit die we zullen doen is een Post-Corona proeverij met BBQ en drankjes zodra dit weer is toegestaan (gratis voor Vrienden van de Wijngaard) .

Onze-Wijngaard is verkozen tot De Beste Wijngaard voor Witte Wijnen 2018, je maakt kennis met onze beide Mousserende wijnen, en al onze stille witte wijnen. Tevens 10% korting op alle verdere aankopen van Onze-Wijngaard #DomainedeBrabantseWal #PUUR #BrutNature #Brut #kleinwonder #grootgeluk #metliefde #nederlandsewijn

Daarnaast is ook de reguliere aanbieding voor Vrienden van de Wijngaard beschikbaar.

Voor € 50 per persoon per jaar ben je Vriend van de Wijngaard. Voor Vrienden zullen er leuke activiteiten worden georganiseerd met wijn en spijzen in de hoofdrol, zoals een geheel verzorgde BBQ.

Samen met alle Vrienden wordt het vanzelf Onze Wijngaard !

mb 2014_08_31 7786

Reageren is niet mogelijk