Onze Wijnen

De Wijnen

Klein Wonder

Klein Wonder is gemaakt van hoofdzakelijk Souvignier Gris. De droge witte wijn heeft een volle kruidige smaak met frisse zuren en een lange fruitige afdronk. DezeĀ  wijn komt het best tot zijn recht bij een maaltijd met bijvoorbeeld vette vis of wit vlees.

Groot Geluk

Groot Geluk is gemaakt van hoofdzakelijk Johanniter. De frisse droge witte wijn heeft een volle smaak met frisse zuren en een fruitige afdronk. Door de soepele structuur komt deze wijn het best tot zijn recht bij asperges met ham of vis.

Met Liefde

Met Liefde wordt gemaakt in de top jaren als een bijzondere/reserve wijn. 75% Souvignier Gris met een 6 maanden hout lagering op vat van nieuw Frans eiken en 25 % Solaris Sur-lie gevinificeerd. De houttonen komen op een prettige manier naar voren, met frisheid en caramel in de neus en een mooie afdronk waar de complexiteit van deze wijn volledig tot zijn recht komt. Beschikbaar in een gelimiteerde en genummerde oplage van 500 flessen is dit een collectorsitem.

PUUR Brut Nature

Puur Brut Nature is een prachtige mousserende kwaliteitswijn op traditionele wijze gemaakt. Gemaakt van 2/3 Johanniter en 1/3 Souvignier Gris zonder dosage is dit een prachtige natuurlijk bubbel die een perfecte harmonie vormt met andere pure gerechten als rauwe vis, oester en coquilles.

PUUR Brut

Puur Brut is naast de Brut Nature wat toegankelijker en perfect als aperitief. Tevens gemaakt van 2/3 Johanniter en 1/3 Souvignier Gris met een dosage van 10gr brengt de frisheid en citrus in mooie balans.

Reageren is niet mogelijk